La Tuquette - Beaugas       

Lot-et-Garonne - Zuidwest Frankrijk

Gastenboek: Recent bij ons verbleven? Laat hier jullie commentaar/beoordeling achter zodat andere bezoekers reeds een idee hebben wat ze mogen verwachten in La Tuquette.

Karen Van De Steene geplaatst op Aug 1, 2014 10:57 PM

Beste Marc en Magda; Proficiat met jullie deelname "Met vier in bed". Volgens mij verdienden jullie op zijn minst een 2de plaats. Ik vond het uitermate arrogant hoe Wim & Martine en Chantal zo een kritiek konden hebben. Tactisch spel en jaloezie. Carine en Didier daarentegen zijn ook een super koppel net als jullie. Er is zelfs niets gezegd over het lekkere eten 's avonds. Zal ik het eens zeggen het was top! Alsook de rust, gezelligheid en de leuke babbels. Jullie bleven jullie zelf en dat charmeerd.Wij hebben alvast een super verblijf gehad en als de gelegenheid nog eens voor doet komen we zeker terug. Doe zo voort !! Vele groetjes Karen en Gino

Frida geplaatst op Aug 1, 2014 9:56 PM

De meeste gasten zullen liever het ontbijt gebruiken zonder de eigenaars aan tafel. In de uitzending leek het alsof het een onvergeeflijke fout was.

Jacqueline Van Kauter geplaatst op Aug 1, 2014 9:16 PM

Ik heb mij geërgerd aan die Chantale, ik dacht, als we nu haar B&B zien, gaan we achterovervallen, maar 't was noppes, ze hoorde zichzelf zeer graag praten, voelde zich overal 'gevangen', vandaar wellicht dat er bij haar geen deur aan het toilet was. Jullie waren de enige met een wellness, als dat geen luxe is. Wie durft te zeggen NOOIT een mier in huis te hebben, ik niet hoor! Ook de regentes huishoudkunde blies zeer hoog van de toren, stoefen met haar serviezen en den opsmuk van haar tafel was haar hoofddoel. Ik zou me niet op mijn gemak voelen bij haar, alles zo vanuit de hoogte. Die kok met zijn vrouw vielen nog mee. Nobody is perfect en wie zegt dat bij hen alles perfect is, liegt. Dat jullie niet bij de bezoekers zaten, vond ik zeker niet slecht. Ze konden dan eens vrijuit praten. Doe zo voort. Veel succes verder!!

Kurt geplaatst op Aug 1, 2014 8:06 PM

Het zag er een heel leuke gezellige b&b uit. Jammer dat jullie bij zo een irritant uit de hoogte bekakt koppel in het programma zat. Doe zo verder . Gr

Karin geplaatst op Aug 1, 2014 7:21 PM

Ik kreeg al van bij de eerste uitzending de kriebels van die Chantal! jullie bleven altijd jullie zelf! proficiat jullie deden het goed! Mocht ik een B&B moeten kiezen uit jullie vier kandidaten, ik kwam onmiddellijk naar jullie! Doe zo voort!

Mia Renders geplaatst op Aug 1, 2014 7:03 PM

Beste Magda en Marc, ik vond jullie het fijnste koppel en kon die dikkenekkerij van het winnend koppel.Het gedrag en comentaar van Chantal was ondermaats.Ik kan jullie alleen maar proficiat wensen en zeggen doe zo voort .

Anne geplaatst op Aug 1, 2014 7:02 PM

Als golfen DE activiteit is, als je enorm geniet van een exquise wijn en daar geen punten wil voor geven, als je nergens iets positief ziet en overal tips wil meegeven (als ;;;dan krijgen ze 2 bedjes bij) dan moet je je wentelen in zelfgenoegzaamheid en in je eigen chique BB blijven.

Gilbert en Veronique geplaatst op Aug 1, 2014 6:53 PM

Beste, Jullie score was onterecht, de commentaar van de twee inspecteurs in de reeks was totaal ongepast. Die mensen kwamen niet genieten van de B&B maar gewoon inspecteren. Of hun B&B nu zo goed is? Wel je kunt ook "te veel kak hebben". Wij hebben ons dood geergerd aan hun commentaar , het was alsof zij de norm voor de ideale B&B hebben uitgevonden. Terwijl ze eigenlijk als een parodie van "de schoolmeester met opgestoken vingertje" rondliepen. Wij wensen jullie nog veel succes met jullie B&B en niets aanrtrekken van twee omhooggevallen schoolmeesters. met vriendelijke groeten, Gilbert en Veronique - Brugge

Lucien en Lea geplaatst op Aug 1, 2014 5:44 PM

Wij hebben genoten van de voorstelling van jullie B&B. Het ziet er uitnodigend uit op alle gebied, jullie creëren een thuisgevoel. Wij waren geïrriteerd van het optreden van Wim en Martine, een bazig en zelfingenomen koppel die alleen maar kritiek gaf op alles en iedereen onder het voorwendsel 'als tip...'. Wie wil daar nu nog naar toe...? Doe zo verder en geniet er van!

Kris en Krista geplaatst op Aug 1, 2014 4:52 PM

Wij willen onze steun betuigen na het zien van "Met vier in bed"; Wij zijn gecharmeerd door jullie aanpak en gedegouteerd door de lompe opmerkingen van anderen. Heel Vlaanderen heeft gezien hoe twee kleine kinderen het spel op een onterechte manier gewonnen hebben. Uiteindelijk hebben zij gezorgd voor jullie morele overwinning. Het ga jullie goed!!!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.